keskiviikko 8.11.2017

Axel Weinreich on Vuoden lykkiläinen 2017!

Lahden yhteiskoulun seniorit ry. on valinnnut diplomi-insinööri Axel Weinreichin Vuoden lykkiläiseksi 2017. Axel Weinreich on valmistunut Lahden yhteiskoulusta 1971, jonka jälkeen hän opiskeli Tampereen teknillisessä korkeakoulussa. Vuoden lykkiläinen 2017 on asunut suuren osan elämästään ulkomailla, ja viettää tätä nykyä eläkepäiviä Sante Fén auringon alla Yhdysvalloissa. Lisää Axel Weinreichista voi lukea Lahden yhteiskoulun senioreiden omasta lehdestä, Seniorin Riennosta. Seniorin Riennon uusin numero on esillä Senioreiden omilla sivuilla.

Vuoden lykkiläisen valinta on osa Lahden yhteiskoulun päivän ohjelmaa. Ohjelmasta vastaa senioriyhdistys. Tänä vuonna Yhteiskoulun päivän huipentaa Lyk & Concis goes classic -konsertti Lahden konservatorion Felix Krohn salissa. Kello 18 alkavassa konsertissa esiintyy Yhteiskoulun ja konservatorion opiskelijoita. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!