keskiviikko 23.5.2018

Yhteishaun tulokset julkistetaan torstaina 14.6.2013.

Lahden yhteiskoulun lukioon valittujen opiskelijoiden nimet ovat nähtävillä koulun pääsisäänkäynnin näytöillä klo 8.00 alkaen.

Jos hakija on ilmoittanut hakemuksellaan sähköpostiosoitteen, hän saa Opetushallitukselta tiedon valintatuloksesta omaan sähköpostiinsa.

Nimilista on luettavissa myös Lahden yhteiskoulun verkkosivuilla http://www.lyk.fi niiden pyrkijöiden osalta, jotka ovat antaneet yhteishaussa suostumuksensa nimen verkkosivuilla julkaisemiseen.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Lahden yhteiskouluun hyväksytyn opiskelijan on otettava opiskelupaikka vastaan viimeistään torstaina 28.6.2018 klo 15.30 mennessä. Lukiopaikan voi ottaa vastaan joko paikan päällä koululla tai sähköisesti:

  1. Koululla lukiopaikka otetaan vastaan toimittamalla itse tai jonkun muun henkilön kautta perusopetuksen päättötodistus koulun toimistoon mieluiten torstaina 14.6. klo 9-12 välisenä aikana, mutta viimeistään torstaina 28.6. klo 15.30 mennessä. Koulun toimistosta uusi opiskelija saa mukaansa hyväksymiskirjeen sekä Lukiolaisen aloitusoppaan, joka sisältää ohjeistusta lukio-opiskelun alkua varten.
  2. Lukiopaikan voi ottaa vastaan myös sähköisesti: sähköpostitse toimitetaan linkki niille hakijoille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteen hakemuksellaan. Linkin kautta voi ottaa opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautua läsnäolevaksi 14 vuorokauden ajan. Myös varasijalta hyväksytty hakija saa linkin sähköiseen opiskelupaikan vastaanottoon. Tämän jälkeen koululle toimitetaan perusopetuksen päättötodistus 28.6.2018 klo 15.30 mennessä.

Lukio-opintojen aloitus

Lahden yhteiskoulun 123. lukuvuosi alkaa uusien lukiolaisten osalta keskiviikkona 8.8. klo 9.00 koulun juhlasalissa.

Tutorit auttavat lukioon valittuja lukujärjestyksen teossa koululla 6.-7.8.