tiistai 11.6.2019

Yhteishaun tulokset julkistetaan torstaina 13.6.2019.

Lahden yhteiskoulun lukioon valittujen opiskelijoiden nimet ovat nähtävillä koulun pääsisäänkäynnin näytöllä klo 8.00 alkaen.

Jos hakija on ilmoittanut hakemuksellaan sähköpostiosoitteen, hän saa Opetushallitukselta tiedon valintatuloksesta omaan sähköpostiinsa.

Nimilista on luettavissa myös Lahden yhteiskoulun verkkosivuilla http://www.lyk.fi niiden pyrkijöiden osalta, jotka ovat antaneet yhteishaussa suostumuksensa nimen verkkosivuilla julkaisemiseen.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Lahden yhteiskouluun hyväksytyn opiskelijan on otettava opiskelupaikka vastaan viimeistään torstaina 27.6.2019 klo 15.30 mennessä. Lukiopaikan voi ottaa vastaan joko paikan päällä koululla tai sähköisesti:

  1. Koululla lukiopaikka otetaan vastaan toimittamalla itse tai jonkun muun henkilön kautta perusopetuksen päättötodistus koulun toimistoon mieluiten torstaina 13.6. klo 9–12 välisenä aikana, mutta viimeistään torstaina 27.6. klo 15.30 mennessä. Koulun toimistosta uusi opiskelija saa mukaansa hyväksymiskirjeen sekä Lukiolaisen aloitusoppaan, joka sisältää ohjeistusta lukio-opiskelun alkua varten.
  2. Lukiopaikan voi ottaa vastaan myös sähköisesti: sähköpostitse toimitetaan 13.6. linkki niille hakijoille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteen hakemuksellaan. Linkin kautta voi ottaa opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautua läsnä olevaksi viimeistään 27.6.2019. Myös varasijalta hyväksytty hakija saa linkin sähköiseen opiskelupaikan vastaanottoon. Tämän jälkeen koululle toimitetaan perusopetuksen päättötodistus 27.6.2019 klo 15.30 mennessä.

Lukio-opintojen aloitus

Lahden yhteiskoulun uudet opiskelijat aloittavat koulun 124. lukuvuoden keskiviikkona 7.8.2019 klo 9.00 koulun juhlasalissa.

Tutorit auttavat lukioon valittuja lukujärjestyksen teossa koululla 5.–6.8. klo 10.00–14.00.