Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun kevään 2019 ylioppilaat

Aaltonen Anna, Andstén Sinna, Anttila Ada, Arvela Oskari, Arvelin Justus, Berg Wille, Brandt Joona, Efimenko Liubov, Eidstø Einar, Ferm Noora, Haakana Tatu, Haara Laura, Hakkarainen Ella, Hannola Anna, Haverinen Juho, Heikinheimo Anni, Heino Sofia, Heinrichs Camilla, Helin Iisa, Helin Noora, Hujala Milja, Huovinen Akio, Hyvönen Eetu, Hämäläinen Kaisa, Hännikäinen Nea, Ilen Sara, Ilmari Kaisa, Jalonen Johanna, Junes Mirjam, Jänis Niilo, Kajander Viivi, Kekkonen Joanna, Ketomaa Niko, Kettunen Hilla, Kettunen Pinja, Kivihaka Jatta, Knaapi Senni, Knuutila Sannamari, Koivisto Sini-Tuuli, Komonen Pia, Kontinen Anni, Koponen Valtteri, Kopra Ella, Kopra Matilda, Korhonen Ninni, Korkala Roosa, Korkkinen Anna-Karen, Koskinen Alisa, Koskinen Emma, Koskinen Niilo, Krigsman Sofia, Kukkurainen Riina, Kähkönen Maaria, Köngäs Katariina, Laitinen Venla, Lammensalo Sandra, Lampenius Max, Lappalainen Anni, Lehtinen Elsa, Lehtinen Emilia, Leinonen Tia, Lepola Emilia, Leskinen Alli, Liinamaa Leevi, Lindroos Sofia, Läspä Taru, Ma Yejun, Makkonen Elias, Malin Aino, Marsala Matilda, Marttunen Emma, Mattila Jalmari, Mattila Joel, Mendelin Ella, Meritähti Melina, Mertanen Vilma, Myller Peter, Myllynen Jenny, Mäkihonko Jarel, Mäkinen Sara, Mäkinen Tiia, Määttä Anni, Nieminen Niko, Nieminen Oona, Nokelainen Nora, Nousjoki Santeri, Nykänen Pinja, Nöjd Helmi, Ojajärvi Viivi, Ollikainen Venla, Paavola Antti, Parkkonen Lauri, Partanen Minnea, Peltonen Tiia, Perälä Iisa, Pesonen Erkka, Poutanen Emma, Pulkkanen Mikko, Pulkkinen Tessa, Punkanen Kaisla-Kiisa, Puodinketo Lotta, Pynnönen Hanna, Pyykönen Jenna, Reunasalo Veera, Riiheläinen Riku, Rodina Elina, Räihä Pyry, Saarinen Eemeli, Sainius Aino, Sairola Riku, Sakomaa Jemina, Salmi Annika, Salo Salli, Saraja Aili, Schiopu Bogdana, Serkelä Joakim, Sievälä Julia, Sihvola Veeti, Simola Amanda, Simola Anni, Sjögren Juuli, Soininen Sonja, Sundqvist Ida, Säynäjärvi Elina, Taavila Anni, Tamminen Ida-Sofia, Tanhula Kalle, Tavi Pinja, Tiihonen Sanni-Maria, Toivola Henriikka, Torkkel Juho, Torvinen Juuso, Turunen Anniina, Vainio Juuli, Valkonen Roosa, Valtanen Veikka, Varis Mikko, Ventomäki Julia, Vesala Petra, Vesalainen Pinja, Viitala Rosanna, Viljakainen Roope, Virtanen Heli, Virtanen Venla, Volanen Josefina, Welin Moona, Ylikoski Tiia, Ylinen Eemeli ja Zgurskaya Mirja-Leena.

Yhteensä 149 ylioppilasta

Onnea kaikille uusille ylioppilaille!