Ajankohtaista

Lv-tiedote 13.1.2020

9.lk:n avoimet ovet Lahden yhteiskoulun lukioon

 • keskiviikkona 15.1. ja torstaina 16.1. yseillä on tilaisuus tutustua lukio-opetukseen oman lukion oppitunneilla. Tilaisuudet alkavat klo 9.15 juhlasalissa ja kestävät 2. oppitunnin ajan. Laukku ja päällysvaatteet jätetään juhlasaliin, arvoesineet mukaan.
 • Huomaa muuttunut aikataulu:
  keskiviikkona 15.1. lukioon tutustuvat 9AB, 9kuva1,9musa1–2
  torstaina 16.1. lukioon tutustuvat 9CD, 9kuva2,9luma1–2
 • oman koulun ysien vanhemmille annetaan tietoa toisen asteen opinnoista vanhempainillassa 27.1. klo 18

7. luokan vanhempainilta keskiviikkona 15.1.

 • lv kerää ilmoittautumiset

9. luokan vanhempainilta maanantaina 27.1.

 • lv jakaa kutsut, palautus 20.1. lv-tuokiossa

Oppilaan osoitetietojen muutos

 • lv kerää mahdolliset muuttoilmoituslomakkeet

Erasmus+ -vieraita koulullamme

 • Kouluumme saapuu vierailulle 16.–22.1.2020 joukko Erasmus+ -oppilaita ja opettajia Espanjasta, Islannista, Italiasta, Kreikasta ja Saksasta. Oppilaat majoittuvat suomalaisten isäntiensä kodeissa ja ovat mukana oppitunneilla.
 • Lisäksi viikkoon kuuluu Erasmus+ -projektin teeman Smart travelling around Europe: a youth guide for sustainable tourism mukaisia tehtäviä ja vierailuja. Meidän koulustamme mukana on 22 peruskoulun 8.-luokan oppilasta.
 • Lue lisää Erasmus+ -projektista