Ajankohtaista

Hae Lahden yhteiskoulun lukioon kevään 2020 yhteishaussa

Yhteishaku lukiokoulutukseen 18.2.–10.3.2020 klo 15.

Lahden yhteiskoulun lukioon haetaan sähköisesti kevään yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Valittavanasi on yleislinja tai yhteiskunta- ja talouslinja. Hakemukset tulee jättää hakujärjestelmään viimeistään viimeisenä hakupäivänä klo 15 mennessä.

Yleislinja

Hakemuksen lisäksi sinun tulee täyttää myös lukion opintosuunnitelma ja toimittaan se oman peruskoulun opinto-ohjaajasi kautta Yhteiskoululle hakuajan loppuun mennessä. Opintosuunnitelmalomakkeen saa opoilta tai sen voi tulostaa koulun verkkosivuilta.

Yhteiskunta- ja talouslinja

Lukion yhteiskunta- ja talouslinjalle hakiessasi sinun tulee toimittaa hakuajan päättymiseen mennessä Yhteiskoululle hakemuskirje sekä osallistua pääsykokeeseen 27.4.2020 klo 8.30–10.00. Lisäksi yhteiskunta- ja talouslinjalle tehdään erillinen opintosuunnitelma, joka sinun tulee täyttää ja toimittaa Yhteiskoululle oman peruskoulun opinto-ohjaajan välityksellä ennen hakuajan päättymistä.

Hakuohjeet kevään yhteishakuun 2020

Tarkemmat hakuohjeet ja aikataulu kevään yhteishakuun.

Lue lisää

Lisätietoja lukiostamme lukion haku -sivulta.