Ajankohtaista

LYK:n abiturientti Essi Helminen eteni Talousgurun finaaliin

Edessä tiukka kamppailu tavoitellusta taloustietäjän tittelistä.

Lahden yhteiskoulun lukion yhteiskunta- ja talouslinjalla opiskeleva abiturientti Essi Helminen selvitti tiensä Talousguru-kilpailun finaaliin. Alkukilpailun osallistujista 14 parasta taloustietäjää kutsuttiin finaaliin. Alkukilpailuun osallistui opiskelijoita 149 lukiosta ympäri maata ja osallistujia oli ennätysmäärä.

Taloustietämystä testaava finaali käydään keskiviikkona 26.2.2020 Helsingissä. Finalisteille on luvassa opiskelupaikka suomalaisessa yliopistoissa ja parhaiten menestyneille on tarjolla myös raha- ja lehtipalkintoja.

Talousguru on Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry:n, Finanssiala ry:n ja FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan yhteistyössä järjestämä kilpailu talousaiheista kiinnostuneille lukiolaisille. Kilpailua tukevat myös Taloustoimittajat ry ja Suomen lukiolaisten liitto.

Onnea hienosta saavutuksesta ja tsemppiä finaaliin!  

Talosguru logo

Talouguru-logo 2020.