Ajankohtaista

Opiskelupaikan vastaanottaminen Lahden yhteiskoulun lukiossa

Lukioon hyväksyttyjen nimet ovat Lahden yhteiskoulun verkkosivuilla www.lyk.fi aikaisintaan torstaina 11.6.2020 klo 8.00. Lukioon hyväksyttyjen tulee ottaa lukiopaikka vastaan sähköisesti Opintopolku-järjestelmässä. Toivomme, että opiskelupaikan vastaanottoilmoitus tehtäisiin mahdollisimman pian tulosten saapumisen jälkeen. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 25.6.2020. Mikäli et ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita siitä koulun toimistoon (03) 876 900. Toimisto on avoinna arkisin klo 8–15.

Opiskelupaikan hyväksymisen jälkeen saat lukioon orientoivan materiaalipaketin sähköpostitse. Seuraa siis sähköpostiasi kesäkuussa!

Lahden yhteiskoulun 125. lukuvuosi alkaa torstaina 6.8.2020.  Lukion aloittavat opiskelijat tulevat kouluun klo 9.00.