Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun lukion viikkotiedote ajalle 20.4.–30.4.2020

Viikkotiedote 16 /2020, julkaistu 17.4.2020

Rehtorin mietteitä

Suomalainen kouluväki odottaa Valtioneuvoston lopullisia linjauksia lukuvuoden lopun aikatauluista. Meidän lukiossamme opiskellaan joka tapauksessa loppuun saakka etänä. Suomalaiset lukiokoulutuksen järjestäjät ovat yhdessä päätyneet suosittelemaan, että ylioppilastodistukset lähetetään opiskelijoille kotiin ja kevään ylioppilasjuhlapäivä 30.5. pidetään etätilaisuutena. Saapa nähdä millainen striimi meillä saadaan aikaan!

Varsinainen juhlatilaisuus järjestetään tilanteen salliessa koululla ensi syksynä, näillä näkymin 28.8. klo 17. Juhlan kaava tulee kuitenkin olemaan arvatenkin perinteisestä poikkeava.

Ilmoittautuminen syksyn 2020 tutkintokerran kokeisiin

Ilmoittautumisia kerätään kakkosilta toukokuun puolivälistä lukien, Abeilta kevään kirjoitustulosten saavuttua. Ilmoittautumiset tehdään pääosin etänä, sähköisen lomakkeen avulla. Opot tiedottavat tästä käytännöstä vielä tarkemmin Helmen kautta ennen toukokuun alkua. Muista seurata Helmeä!

Uusintakokeet

Keväällä ei enää järjestetä uusintakokeita. Seuraavan kerran uusintakoemahdollisuus järjestetään ensi syyslukukauden alussa.

Seuraava tiedote jaetaan Vappuaattona, torstaina 30.4.

Viikkojen 17–18 tapahtumia

Kirjasin tapahtumia tämän tiedotteen loppuun, osoituksena siitä, miten arki on tyhjentynyt kaikesta normaalista koulun pöhinästä, joka tavallisena arkena täyttää kouluviikot. Joskus me koulun aikuiset huokaamme arjen poikkeusten määrää: olisipa joskus ihan tavallinen viikko, jolloin saisi vain opettaa työjärjestyksen mukaan. Nyt sellaisia viikkoja riittää maaliskuun lopusta toukokuun loppuun…

20.4. maanantai klo 12.45 – 13.00 ro‐tuokio
21.4. tiistai
22.4. keskiviikko
23.4. torstai
24.4. perjantai
‐‐‐
27.4. maanantai klo 12.45 – 13.00 ro‐tuokio
28.4. tiistai
29.4. keskiviikko
30.4. torstai
1.5. perjantai Vappu – vapaa!