Ajankohtaista

[Kirjasto] Koulukirjaston käyttö lähiopetusjaksolla 14.-30.5.2020

Tietovintin oleskelutilat (tietokoneet, sohvat ja lukusali) on suljettu oppilailta turvallisuussyistä. Ovet pidetään lukittuina ja suurin osa asioinnista pyritään hoitamaan etänä sähköisesti tai puhelimitse. Erityisopetus kirjaston viereisissä tiloissa jatkuu normaalisti. Kirjastonhoitaja on paikalla klo 9-15.

Palautettavat kirjat, lehdet ym. voi käydä jättämässä kirjaston ovella TV3-päädyssä olevaan palautusvaunuun. Toinen vaihtoehto on antaa ne omalle opettajalle toimitettaviksi eteen päin.

Lainassa olevan aineiston eräpäiväksi kaikille Lahden yhteiskoulussa syksyllä 2020 jatkaville on vaihdettu syyslukukauden alkamista seuraava maanantai 10.8.2020. Kirjat saa palauttaa aiemminkin, mutta erilliseen uusintakäyntiin ei ole tarvetta. Koulunsa lopettavien (yhdeksäsluokkalaisten ja lukiosta valmistuneiden) lainaamaa aineistoa odotamme palautuvaksi koululle viimeistään perjantaina 29.5.2020.

Kirjojen lainaaminen kesäksi opiskelutarpeisiin on mahdollista. Lainaamaan pääsee joko opettajan kanssa tai yksi oppilas kerrallaan. Kirjaston tietokoneiden käyttämistä ei nyt suositella.