Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun ylioppilasjuhla lauantaina 30.5.

Lahden yhteiskoulun ylioppilasjuhla järjestetään lauantaina 30.5. kahdessa osassa. Ylioppilasjuhlaa voi katsella koulun verkkosivujen kautta, osoitteessa www.lyk.fi.

Juhlalähetys alkaa yhteisellä osuudella klo 9.30, jonka ohjelma noudattaa perinteistä juhlasaliohjelmaa; Suvivirsi, riemuylioppilaan tervehdys, rehtorin puhe, stipendien sekä ylioppilaaksi valmistuvien nimien luku. Lähetys jatkuu klo 11 tuoreiden ylioppilaiden todistusten jaolla. Todistusten jako tapahtuu aikataulutetusti ryhmittäin koulun pihalla klo 11–14.30.

Todistusten jaon jälkeen ylioppilailla on tilaisuus vierailla pienissä ryhmissä Ristikirkon viereisellä Sankarihautausmaalla, jättämässä lahtelaisen perinteen mukainen kukkatervehdys Vapauden hengetär -patsaan juurelle.

Tervetuloa seuramaan live-lähetystä ylioppilasjuhlasta!

Yhteisöllisempi ylioppilasjuhla lauantaina 29.8.

Kevään ylioppilaille järjestetään tilanteen salliessa yhteisöllinen ylioppilasjuhla Yhteiskoululla lauantaina 29.8. Tilaisuudesta tiedotetaan tarkemmin lähempänä.

Kuva: Kuvatoimisto Vastavalo