Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun lukioon hyväksytyt opiskelijat 11.6.2020

Lahden yhteiskoulun lukion yleislinjalle on hyväksytty 125 ja Yhteiskunta- ja talouslinjalle 25 opiskelijaa. Katso Lahden yhteiskoulun lukioon hyväksyttyjen opiskelijoiden nimet täältä.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Lukioon hyväksyttyjen tulee ottaa lukiopaikka vastaan sähköisesti Opintopolku-järjestelmässä. Otathan opiskelupaikan vastaan mahdollisimman pian tulosten saapumisen jälkeen. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 25.6.2020. Opiskelupaikan hyväksymisen jälkeen saat lukioon orientoivan materiaalipaketin sähköpostitse siihen osoitteeseen, minkä olet Opintopolku-järjestelmään ilmoittanut. Seuraa siis sähköpostiasi!

Mikäli et ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita siitä koulun toimistoon (03) 876 900. Toimisto on avoinna arkisin klo 8–15.

Mahdollisuus tavata tutoreita Facebook-livessä ja koululla

Opiskelijatutorit järjestävät Facebook-liven maanantaina 15.6. klo 12–13, jossa uusilla opiskelijoilla on mahdollisuus tavata tutoreita, kuulla infoa lukion aloituksesta ja esittää kysymyksiä. Linjoilla on tutorien lisäksi koulun henkilökuntaa. Tapahtumaan pääsee mukaan Lahden yhteiskoulun Facebook-sivulla.

Facebook-liven lisäksi tutorit päivystävät koululla tiistaina ja keskiviikkona 4.–5.8. klo 10–14. Olet tervetullut täyttämään lukujärjestystä etukäteen tai voit kysyä mitä vain lukion alkamiseen tai ensimmäiseen koulupäivään liittyen. Tutorit auttavat mielellään niin pienten kuin suurtenkin kysymysten kanssa. Voit aina myös kääntyä koulun toimiston puoleen, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää. Toimisto on kesälomalla 3.–21.7.

Lukuvuosi 2020–2021

Lahden yhteiskoulun 125. lukuvuosi alkaa torstaina 6.8.2020.  Lukion aloittavat opiskelijat tulevat kouluun klo 9.00. Lukuvuosi aloitetaan yhteisellä ohjaustilaisuudella juhlasalissa.