Ajankohtaista

Ro-tuokio 22.3.2021

Lähiopetuksen jatkuminen

 • Alustavan tiedon mukaan lukio-opiskelijat palaavat lähiopetukseen viikon päästä maanantaina 29.3. Maan hallitus ja terveysviranomaiset pohtivat vielä alkuviikosta, miten vaikea epidemiatilanne sallii koulutyön jatkumisen maan eri alueilla. Koulu tiedottaa heti, kun varmistettu päätös asiasta saadaan.

Ylioppilaskirjoitusten kirjalliset kokeet jatkuvat

 • Juhla, ala- ja peilisali ovat yo-käytössä 31.3. saakka.
 • Kirjoituspäiviä on tällä viikolla joka päivä.
 • Kirjoituksiin osallistuvia kakkosia muistutetaan omaehtoisesta karanteenista.

Talousguru -kilpailu siirtyy

 • Talousguru -kilpailun uusi ajankohta on ti 20.4. klo 9-11.

Opiskeluhuollon terveiset <3

 • Kevät kolkuttelee jo ovella, mutta etäily jatkuu vielä ainakin tämän viikon. Muista edelleen huolehtia sopivista päivärutiineista, käydä luonnossa liikkumassa ja huolehtia levosta, rentoutumisesta ja sopivista tauoista päivän aikana. Lisäksi etänäkin voit opiskella yhdessä ystävän kanssa vaikkapa Teamsin videokokouksessa.
 • Jos koulu tai mikä tahansa muu elämän asia tuntuu kuormittavalta, tukeudu toisiin ja pyydä apua! Yksin ei tarvitse pärjäillä. Puhu vanhemmalle, kaverille, luokanvalvojalle, ryhmänohjaajalle tai jollekin muulle opelle. Erityisesti me opiskeluhuollon porukka olemme täällä koululla joka päivä Sinua varten. Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä missä tahansa omaan hyvinvointiin liittyvässä asiassa. Laita tekstaria, Helmi-viestiä tai soita, niin sovitaan jutteluaika koululle tai etänä Teamsin kautta.
 • Yhteystiedot:
 • Koulupsykologi Lari Laakkonen 044 488 5540
 • Koulukuraattori Maija Halme 044 488 5546
 • Lukion opiskeluterveydenhoitaja Nina Bejarano 044 416 3119
 • MLL:n lasten ja nuorten puhelin 116 111
 • Valtakunnallinen keskustelualusta 12-29 -vuotiaille: sekasin247.fi