Ajankohtaista

[Aikuislukio] Tiedote kevään 2021 aikuislukion ylioppilaskokelaille

HYVÄ, KEVÄÄN 2021 YLIOPPILASKOKELAS!

Kevään 2021 yo-tulokset

Kevään 2021 yo-tulokset toimitetaan Lahden yhteiskoulun aikuislukioon tiistaina 18.5.2021. Yo-tulokset toimitetaan koululle sähköisenä.

Kokelas voi tiedustella yo-tuloksia koululta henkilökohtaisesti puhelimitse tai Helmi-viestillä tiistaina 18.5. klo 13 jälkeen.

Kevään 2021 pisterajat julkaistaan tiistaina 18.5. Ylioppilastutkintolautakunnan verkkosivuilla: www.ylioppilastutkinto.fi

Ylioppilastutkintolautakunta luovuttaa tulokset 18.5. myös korkeakoulujen yhteisvalinnan käyttöön.

Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset ovat kokelaan ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajan nähtävissä Opetushallituksen
Oma Opintopolku -palvelussa keskiviikkona 19.5. klo 9.00 lukien.

Ylioppilasjuhla lauantaina 5.6.2021

Ylioppilasjuhlaa ei voida järjestää koronavirusrajoitusten vuoksi perinteisenä yo-juhlana.
Valmistuva ylioppilas voi katsoa aikuislukion ylioppilasjuhlan etukäteen nauhoitettuna ohjelmana lauantaina 5.6.2021 klo 10.30 alkaen. Tallenteen voi katsoa myös myöhemmin.
o Juhlaohjelma sisältää musiikkiesityksiä, rehtorin puheen, ylioppilaaksi valmistuvien ja stipendien saajien nimet sekä ylioppilaaksi julistamisen.
o Toivon, että valmistuva ylioppilas katsoo ja kuuntelee juhlan ja painaa ylioppilaslakin päähänsä ylioppilaaksi julistamisen jälkeen.

Voit seurata YO-juhlaa tästä

Kutsun uuden ylioppilaan – yo-lakki päässä - noutamaan todistukset, mahdollisen stipendin ja koulun vuosikirjan Lahden yhteiskoulusta lauantaina 5.6. klo 14 – 15.
Jos ylioppilas on estynyt noutamaan todistuksia mainittuna aikana, ne voi hakea myöhemmin aikuislukion toimiston aukioloaikana kesäkuussa 23.6.2021 asti.
Todistuksia ei postiteta kotiin.

Paljon onnea
uusille ylioppilaille!

Riitta Yrjänä
Riitta Yrjänä
aikuislukion rehtori