Ajankohtaista

Toisen asteen yhteishaun tulokset ja lukiopaikan vastaanottaminen

Lukioon hyväksyttyjen nimet julkaistaan Lahden yhteiskoulun verkkosivuilla www.lyk.fi aikaisintaan torstaina 17.6.2021 klo 8.00.  Lukioon hyväksyttyjen tulee ottaa lukiopaikka vastaan sähköisesti Opintopolku-järjestelmässä .

Toivomme, että opiskelupaikan vastaanottoilmoitus tehtäisiin mahdollisimman pian tulosten saapumisen jälkeen. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 1.7.2021. Mikäli et ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita siitä koulun toimistoon (03) 876 900. Toimisto on avoinna arkisin klo 8–15.30.

Opiskelupaikan hyväksymisen jälkeen valituille lähetetään lukio-opintojen alkuun orientoiva materiaalipaketti sähköpostitse.

Lukuvuosi alkaa keskiviikkona 11.8.2021. Lukion aloittavat opiskelijat tulevat kouluun klo 9.00. Tutor-opiskelijamme päivystävät koululla jo ennen säännöllisen koulutyön alkamista maanantaina 9.8. ja tiistaina 10.8.2021. Toivomme, että lukion aloittavat opiskelijat tulisivat käymään koululla jompana kumpana päivänä tekemässä lukujärjestyksiään.