Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun lukioon hyväksytyt opiskelijat 17.6.2021

Lahden yhteiskoulun lukion yleislinjalle on hyväksytty 125 ja yhteiskunta- ja talouslinjalle 25 opiskelijaa.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Lukioon hyväksyttyjen tulee ottaa lukiopaikka vastaan sähköisesti Opintopolku-järjestelmässä. Otathan opiskelupaikan vastaan mahdollisimman pian tulosten saapumisen jälkeen. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 1.7.2021. Opiskelupaikan hyväksymisen jälkeen saat lukioon orientoivan materiaalipaketin sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka olet Opintopolku-järjestelmään ilmoittanut. Seuraa siis sähköpostiasi!

Mikäli et ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita siitä koulun toimistoon (03) 876 900. Toimisto on avoinna arkisin klo 8–15.30.

Mahdollisuus tavata tutoreita elokuussa

Tutorit päivystävät koululla maanantaina ja tiistaina 9.–10.8. klo 10–14. Olet tervetullut täyttämään lukujärjestystä etukäteen tai voit kysyä mitä vain lukion alkamiseen tai ensimmäiseen koulupäivään liittyen. Tutorit auttavat mielellään niin pienten kuin suurtenkin kysymysten kanssa. Voit myös aina kääntyä koulun toimiston puoleen. Toimisto on kesälomalla 12.–22.7.

Lukuvuosi 2021–2022

Lahden yhteiskoulun 126. lukuvuosi alkaa keskiviikkona 11.8.2021.  Lukion aloittavat opiskelijat tulevat kouluun klo 9.00. Lukuvuosi aloitetaan yhteisellä ohjaustilaisuudella juhlasalissa.