Ajankohtaista

Tosivanhojen tanssit 2021

Lahden yhteiskoulun lukiossa viime helmikuulta suoraan lokakuulle siirretyt vanhojen tanssit ovat viimein toteutumassa; opiskelijat ovat viimeisen kuukauden aikana viimeistelleet lähes vuosi sitten alkaneet tanssiharjoituksensa. Lisäksi oppilaista ja opiskelijoista koostuva komea orkesterimme on virittäytynyt antamaan tanssijoille elävät tahdit.

Tosivanhamme tanssivat tiistaina 19. lokakuuta 2021 alkaen klo 18.00 koulun juhlasalissa.

Tanssijoita on yhteensä reilut 150, joten tanssit järjestetään kahdessa erässä:

klo 18.00 ensimmäinen ryhmä tanssii
toinen ryhmä nauttii leivoskahvit kouluravintola Ellissä

klo 19.00 toinen ryhmä tanssii
ensimmäinen ryhmä vuorostaan leivoskahveilla kouluravintola Ellissä

Lahden heikentyneen koronavirustilanteen ja kouluja edelleen koskevien vahvojen rajoitusten vuoksi emme valitettavasti voi kutsua yleisöä kouluyhteisön ulkopuolelta. Tanssiyleisönä ovat lukion toisen vuoden opiskelijat, jotka ensi helmikuussa ottavat paikkansa koulun vanhimpina. Toisen vuoden opiskelijat ovat myös itse koonneet ryhmän, joka järjestää tanssijoiden kahvitarjoilun.

Odotettu tanssi-ilta lähetetään striiminä, jonka linkki löytyy koulun verkkosivuilta tanssipäivänä. Me täällä koululla toivomme, että juhlallinen tanssiaistunnelma välittyy sen kautta myös kotikatsomoihin ja voimme iloita tanssijoiden kanssa tilaisuuden järjestymisestä.

Hyvää tanssi-iltaa!

Vanhojen tanssit 2019. Kuva: Aaro Vasama