Ajankohtaista

Peruskoulun jaksotiedote 4/ 2021–2022

Kevättä kohti!

Lukuvuoden neljäs jakso johdattaa meidät talven pimeydestä kohti kevättä ja valoisampia päiviä. Vielä on kuitenkin aikaa nauttia talvisen vuodenajan parhaista puolista: raikkaasta talvi-ilmasta ja valoisista keväthangista. Pian koittava talviloma 26.2.–6.3. tarjoaakin tähän loistavan mahdollisuuden.  Jakson päättyessä 9.4. ollaankin jo reippaasti kevään kynnyksellä.

4. jakso aloitetaan tukevasti lähiopetuksessa. Koulua koskevat koronarajoitukset koskevat tällä hetkellä suurimmaksi osaksi erilaisten tapahtumien järjestämistä. Toiveena on, että koronarajoitukset kevään aikana helpottavat, ja kevään juhlat voidaan järjestää lähitilaisuuksina. Koululla kuitenkin seurataan tarkasti tilanteen kehittymistä, ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan sekä opiskelijoita että vanhempia.

Lue lisää alkavan jakson tapahtumista ja ajankohtaisista asioista peruskoulun 4. jakson jaksotiedotteesta.