Ajankohtaista

Lv-tuokio 7.3.2022

Luokanvalvojan tuokio 7.3.2022

Toisen asteen yhteishaku jatkuu 22.3. saakka

 • Ysiluokkalaiset ovat saaneet yhteishakunsa tehdyksi jo ennen lomaa.
 • Yhteishaun tulokset julkaistaan torstaina 16.6.

Haku oppilaskunnan hallitukseen käynnistyy

 • Jos olet 6.–8.-luokkalainen, aktiivinen ja innokas vaikuttamaan koulun arkeen ja kouluviihtyvyyteen liittyviin asioihin, hae oppilaskunnan hallitukseen edustamaan muitakin oppilaita. Jätä seuraavaan lv-tuokioon (ma 14.3.) mennessä luokanvalvojalle vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa esittelet itsesi ja kerrot, millainen lisäjäsen sinä olisit oppilaskunnan hallitukseen.
 • Oppilaskunnan hallitus kiertää alkuviikon aikana 6.-luokissa ja 7luma-luokissa esittelemässä toimintaansa ja vastailemassa mahdollisiin kysymyksiin. Lisätietoja saat myös ohjaavalta opettajalta Kati Ilmavirralta.

Kansainvälinen vieras

 • Saksalainen Annika Rabelt tulee opetusharjoitteluun koulullemme. Annika Rabelt on koulullamme 8.4. saakka, ja vierailee eri aineiden oppitunneilla sekä peruskoulussa että lukiossa. Herzlich willkommen!

6.-luokkalaisten Yrityskylä-vierailut

 • Kuudesluokkalaiset pääsevät Yrityskylä-vierailulle ensi viikolla:
  • torstaina 17.3. 6A–D
  • perjantaina 18.3. 6kuvat ja 6musat
 • Yrityskylään osallistutaan Isku Centerin 2. kerroksen tiloissa osoitteessa Mukkulankatu 19, 15210 Lahti.
 • Yrityskylä-päivä alkaa klo 9.30 ja päättyy klo 14.
 • Tarkemmat ohjeet yhteiskuntaopin opettajilta ja ensi viikon lv-tuokiossa.

8.-luokkalaisten NouHätä! -pelastustaitokilpailu

 • NouHätä! -pelastustaitokilpailu on peruskoulun kahdeksasluokkalaisille tarkoitettua kilpailu, jossa mitataan tärkeitä arjen pelastustaitoja. Kilpailu järjestetään tänä vuonna kokonaan digitaalisena, ja kilpailukysymykset sisältävät sekä teoriakysymyksiä että kuvatehtäviä.
 • Kilpailuun voi osallistua kolmen hengen joukkueina. Joukkueen jäsenet voivat olla samalta tai eri luokalta.
 • Luokanvalvoja kerää kilpailusta kiinnostuneiden nimet ja toimittaa ne Mikko Myllylälle sähköpostilla viimeistään tiistaina 8.3.
 • Mikäli oppilaat haluavat vielä harkita osallistumistaan lv-tuokion jälkeen, he voivat ilmoittaa joukkueen jäsenten koko nimet ja luokat suoraan Mikko Myllylälle sähköpostilla (myllyla[at]lyk.fi) tiistain 8.3. aikana.
 • NouHätä! -kilpailun alkukarsinta järjestetään koululla koulupäivän aikana viimeistään 18.3.