Ajankohtaista

Lukion jaksotiedote 5/ 2021–2022

Kevään kauneimmat koulupäivät edessä

Lukuvuoden päättävän 5. jakson aikana saamme nauttia etenevästä keväästä ja lämpenevistä päivistä. Koulutyötä rytmittävät ja keventävät jaksoon osuvat juhlapäivät ja -vapaat. Heti 5. jakson alkuun osuva pääsiäisloma 14.–18.4. ja toukokuun lopun helatorstai 26.5. keventävät kouluvuoden loppua. Vaikka vapun päivä osuu tänä vuonna sunnuntaille, juhlistamme vappua perjantaina 29.4. Ellin herkullisella vappulounaalla. Kouluvuosi päätetään juhlallisesti lauantaina 4.6. ylioppilasjuhlaan.

Vaikka 5. jakson aikana heräävä kevät tuo mieleen jo edessä siintävät kesälaitumet, mahtuu jaksoon myös tuiki tavallisia koulupäiviä.

Lue lisää alkavan jakson tapahtumista ja ajankohtaisista asioista lukion  5. jakson jaksotiedotteesta.