Ajankohtaista

Ro-tuokio 25.4.2022

Ryhmänohjaajan tuokio 25.4.2022

Uusintakokeet 25.–27.4.

  • Koeaikataulu on esillä Museon ilmoitustaululla ja verkossa (linkki uusintakoeaikatauluun).
  • Tarkista oman kokeesi aika ja paikka ennen kokeeseen menoa

Kaksipyöräisten pysäköinti

  • Lumikasojen huvettua kevään lämmössä olemattomiin Pihakulma on jälleen vapaana mopojen, skootterien ja moottoripyörien pysäköintiä varten. Pysäköi kulkuvälineesi kokonaan kivetylle alueelle siten, että huoltotie jää vapaaksi koululle tulevaa liikennettä varten.
  • Polkupyörille on runsaasti tilaa koulun piha-alueella; pyörät tulee laittaa niille varattuihin telineisiin.

LYKin Munkkirinkilä ja hattupäivä pe 29.4.

  • Vietämme vappua koululla perjantaina 29.4. Kouluravintola Ellissä on tarjolla juhlava vappulounas, ja lisäksi jokainen ryhmä osallistuu Munkkirinkilä-kierrokseen Pikku-Vesijärvellä 2. tunnilla. Munkkirinkilässä kierretään Pikku-Vesijärvi oman 2. tunnin opetusryhmän kanssa.
  • Perjantaina LYKissä on myös HATTUPÄIVÄ, eli jokaisella on perjantaina oltava hattu päässä. Mielikuvitusta oman päähineen valinnassa on suotavaa käyttää, toivottavasti saamme nähdä mitä mielenkiintoisimpia päähineratkaisuja!

Hauskaa vappua!