Ajankohtaista

Ylioppilasjuhla 4.6.2022

Lahden yhteiskoulun lukion uusia ylioppilaita juhlitaan kevään ylioppilasjuhlassa lauantaina 4.6. kello 9.30 alkaen juhlasalissa. Pyydämme, että ylioppilaat ja muut juhlavieraat tulevat paikalle ajoissa, viimeistään kello 9.20. Salitilaisuus päättyy noin kello 11.20.

Salitilaisuuteen ovat tervetulleita keväällä valmistuvien ylioppilaiden lisäksi muutama valmistuvan nuoren läheinen, riemuylioppilaat ja opettajakunta. Lukion 1. ja 2. vuoden opiskelijat sekä muut kiinnostuneet voivat seurata ylioppilasjuhlaa verkkolähetyksenä livestriimin kautta (linkki koulun verkkosivujen ulkopuolelle).

Salitilaisuuden jälkeen uusien ylioppilaiden yhteiskuva otetaan koulun pihalla. Yhteiskuvan jälkeen ylioppilaat käyvät jättämässä kukkatervehdykset Ristinkirkon sankarihaudoille kello 12. Yhteisen ohjelman kesto sankarihaudoilla on noin puoli tuntia.

Juhlapäivänä koulun piha-alue on varattu henkilökunnan ajoneuvoille sekä vastaanottamaan juhlaväkeä, joten muille autoille ei valitettavasti ole tarjolla paikoitustilaa. Maksuttomia kiekkopysäköinti-alueita löytyy rajallisesti muun muassa Kisapuistoa vastapäätä, Kolkan- ja Sammonkadun varsilta sekä maksullisia paikkoja Toriparkista ja koulun ympäristön kaduilta.

Lämpimät onnittelut uusille ylioppilaille ja tervetuloa ylioppilasjuhlaan!