Lukion vanhempainillat 2022–2023

Lukiossa järjestetään vanhempainiltoja, ja jokaisella vuosiluokkatasolla on omat vanhempainillat. Aiheina vanhempainilloissa ovat muun muassa ylioppilaskirjoitukset ja jatko-opinnot.

Koulu toivoo vanhempien osallistuvan aktiivisesti vanhempainiltoihin ja toivottaa kaikki vanhemmat tervetulleiksi koulun tilaisuuksiin. Vanhempainiltojen aikatauluista ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen. Lukuvuoden kaikkien yhteisten vanhempainiltojen ajankohdat on kerätty yhteen tälle sivulle.

Mikäli vanhempainilta on järjestetty myös livestriiminä, vanhempainillan tallenne julkaistaan muutaman päivän päästä. Kaikki vanhempainiltojen tallenteet kootaan yhdelle sivulle: Lahden yhteiskoulun  vanhempainiltojen tallenteet (Linkki verkkosivujen ulkopuolelle)

Vanhempainillat 2022–2023

1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta
2. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta
Abien vanhempainilta

Etsitkö tietoa peruskoulun vanhempainilloista? Peruskoulun vanhempainillat lukuvuonna 2022–2023.