Ajankohtaista

Peruskoulun 1. jaksotiedote

Lukuvuoden alkaessa ilmestyi myös peruskoulun 1. jaksotiedote.  Jaksotiedotteesta löytyy jakson tärkeät päivämäärät ja tapahtumat, sekä tietoa esimerkiksi koulun kerhotoiminnasta, monialaisista oppimiskokonaisuuksista ja kouluravintola Ellin uutisia. Toivomme, että huoltajat tutustuvat jaksotiedotteeseen huolellisesti.

Tutustu peruskoulun 1. jakson jaksotiedotteeseen (pdf)

Jaksotiedotteet on jaettu peruskoulun oppilaille ja lukion opiskelijoille luokanvalvojan ja ryhmänohjaajan tunnilla, poikkeuksena peruskoulun uusien 6. ja 7.  luokkien oppilaat, joille vastaavat tiedot on kerrottu peruskoulun oppilaan aloitusoppaassa.

Lisää lukuvuoden tapahtumia on koottu koulun verkkosivujen Tapahtumakalenteriin.

Siirry takaisin peruskoulun sivuille

Siirry takaisin peruskoulun jaksotiedotteet kokoavalle sivulle

Lahden yhteiskoulun vanhakoulurakennus Museo ja Yhteispuu.-patsas