Ajankohtaista

Uusien oppilaiden vanhempainilta

Peruskoulun uusien oppilaiden vanhempainilta keskiviikkona 31.8. alkaa kello 17.30 luokanvalvojan tapaamisella Siiven luokissa. Tukioppilaat ovat opastamassa vanhempia koulun pääsisäänkäynnin edessä ja ohjaavat oikeisiin luokkiin. Tukioppilaat järjestävät myös kahvituksen kouluravintola Ellissä klo 17.15 alkaen, josta voi hakea kahvia ja pientä purtavaa mukaan luokkiin.

Uusien oppilaiden vanhempainillan yhteinen osuus juhlasalissa alkaa kello 18.15. Yhteisen osuuden aiheena on Uusi koulu, uudet käytänteet ja puhujina ovat rehtori, vara- ja apulaisrehtorit, oppilaanohjaajat ja opiskeluhuollon väkeä. Yhteisen osuuden aluksi on 6musa- ja 9musa-luokkien musiikkiesitys. Yhteistä osuutta voi seurata striimin välityksellä koulun verkkosivujen kautta.

Tervetuloa vanhempainiltaan!

Vanhempainillan tallenne

Uusien oppilaiden vanhempainillan tallenne on katsottavissa jälkikäteen verkossa. Tallenne uusien oppilaiden vanhempainillasta 31.8.2022 (linkki vie koulun verkkosivujen ulkopuolelle.)

Siirry takaisin etusivulle.

 

Vanhempainiltastriimin kuvaukset, jossa rehtori haastattelee opiskelijoita.