Ajankohtaista

Peruskoulun 2. jaksotiedote

Jakson vaihtuessa ilmestyi myös peruskoulun 2. jaksotiedote.  Jaksotiedotteesta löytyy jakson tärkeät päivämäärät ja tapahtumat, sekä tietoa esimerkiksi jaksoon osuvista monialaisista oppimiskokonaisuuksista, teemapäivistä ja kouluravintola Ellin uutisia. Toivomme, että huoltajat tutustuvat jaksotiedotteeseen huolellisesti.

Tutustu peruskoulun 2. jakson jaksotiedotteeseen (pdf)

Jaksotiedotteet on jaettu peruskoulun 6. luokan ja uusien 7.luokkien oppilaille sekä lukion 1. vuoden opiskelijoille luokanvalvojan ja ryhmänohjaajan tunneilla. Muille tiedotteet menevät vain sähköisesti.

.Lisää lukuvuoden tapahtumia on koottu koulun verkkosivujen Tapahtumakalenteriin.

Siirry takaisin peruskoulun sivuille

Siirry takaisin peruskoulun jaksotiedotteet kokoavalle sivulle

Syksyinen lehti taustallaan Yhteiskoulun Siipi- ja Museo -koulurakennukset johdattaa ajatukset syyslomalle.