Ajankohtaista

Lukion työelämäpäivä 27.1.2023

Lukion 2. vuosiluokan opiskelijoille suunnattuna lukion työelämäpäivä järjestetään perjantaina 27.1.2023.  Työelämäpäivässä opiskelijat pääsevät tutustumaan työelämään käytännön kautta. Työelämäpäivän ohjelma alkaa kello 9 ja päättyy kello 14 mennessä.

Työelämäpäivän ohjelman aloittaa Lahden yhteiskoulun säätiön hallituksen puheenjohtaja Jukka Ottelan puheenvuoro juhlasalissa. Aloituspuheenvuoron jälkeen koululle kutsutut asiantuntijavieraat kertovat opiskelijoille omista koulutus- ja uravalinnoistaan sekä työstään ammattiesittelyiden työpajoissa aamupäivän aikana. Työelämää edustamassa on asiantuntijoita eri aloilta ja ammateista, kuten rikoskemisti, pankinjohtaja, lakimies, markkinointijohtaja ja meteorologi. Opiskelijat pääsevät tutustumaan kahteen eri ammattiesittelyyn oman kiinnostuksensa mukaan.

Lounaan jälkeen opiskelijat lähtevät yritysvierailuille paikallisiin yrityksiin. Opiskelijat ovat toivottaneet tervetulleiksi Teknoware Oy, Oilon Group Oy, Halton Oy, Lahti, Sandvik Group Oy, Lahti, Stalatube Oy ja Lahti Energia Oy.

Palaa etusivulle

Vanha koulurakennus Museo aurinkoisen talvipäivänä.