Helmi-oppilashallinto

Helmi on internet-pohjainen LYK:n oppilaiden, opettajien ja huoltajien väliseen viestintään tarkoitettu ohjelma. Sieltä näet helposti muun muassa huollettavasi koulumenestyksen, kurssien arvosanat, kokeet, lukujärjestyksen, tiedotteet, poissaolot ja huomautukset sekä voit myös kuitata poissaoloja. Lisaksi Helmi-viestintä on käytössäsi. Löydät Helmestä helposti myös koulun opettajat ja heidän yhteystietonsa.

Helmeen on pääsy kaikilla alaikäisen opiskelijan huoltajilla. Kun opiskelija täyttää 18 vuotta, huoltajan oikeus hänen tietoihin poistuu automaattisesti.

Oppilaiden huoltajat saavat koulultamme käyttäjätunnukset ja lyhyen opastuksen Helmeen. Toivomme, että kaikki huoltajat ottavat Helmen jokapäiväiseen käyttöön. Huoltaja! Jos et jostain syystä ole saannut Helmi-tunnusta, ota yhteyttä koulun toimistoon tai koulumme Helmitukeen (helmituki[at]lyk.fi).

Helmen käyttämiseen tarvitset päätelaitteen, jossa on normaali internet-yhteys. Käyttökokemus on parhaimmillaan riittävän isolla näytöllä.

Helmestä on saatavilla myös mobiilisovellus. Etsi Helmi Mukana -niminen sovellus omasta sovelluskaupastasi. Sovellus on saatavilla sekä Android- että Apple-laitteille.

Siirry Helmen verkkoversioon klikkaamalla alla olevaa nappia.