Avoimet työpaikat

TIEDOTTAJA (toimen sijaisuus)

Haemme viestinnän osaajaa, jolla on monipuoliset tietotekniset valmiudet. Tehtävänä on vastata koulun sisäisen ja ulkoisen viestintämateriaalin tuottamisesta sekä toimia kokousten ja erilaisten tilaisuuksien koordinaattorina ja johdon sihteerinä. Lisäksi tehtävään kuuluu tarpeen mukaan koulusihteerin tehtäviä.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi viestinnän alalta. Odotamme hakijalta myös kokemusta viestintä‐ ja markkinointityöstä sekä näkemystä niiden kehittämisestä. Hakijan tulee hallita verkkosivustojen ylläpito, kuvankäsittelyohjelmien käyttö ja myös modernit viestintävälineet.

Työssä tarvitaan sujuvia tietotekniikka‐ ja viestintävalmiuksia, nopeaa asioiden omaksumiskykyä sekä itsenäistä ja oma‐aloitteista otetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on määräaikainen 1.2.‐20.12.2018. Palkkauksessa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset osoitetaan Lahden yhteiskoulun rehtorille ja toimitetaan osoitteeseen Lahden yhteiskoulu, Kirkkokatu 2, 15110 Lahti. Viite vs. Tiedottaja.  Hakuaika päättyy 5.1.2018 klo 15.30.

Lahdessa 21.12.2017

Tiedustelut:

rehtori Markku Moisala 044 088 5500 / 050 561 411, markku.moisala(at)lyk.fi

Avoimet hakemukset

Avoimen hakemuksen voi jättää alla olevan lomakkeen avulla.


Sallitut tiedostomuodot:
Suurin tiedostokoko: