HAKU PERUSKOULUUN

Opiskelu Lahden yhteiskoulussa aloitetaan muista Lahden seudun kouluista poiketen kuudennelta luokalta. Oppilaita otetaan Lahden yhteiskouluun hakumenettelyn perusteella kuvataide- ja musiikkipainotteiselle 6. luokalle sekä lisäksi matemaattis-luonnontieteellispainotteista opetussuunnitelmaa noudattavalle 7. luokalle. Lisäksi yleisopetuksen luokille otetaan oppilaita oppilaaksiottoalueelta.

HAKU LUKIOON

Lahden yhteiskoulun lukioon haetaan kevään yhteishaussa. Valittavana on yleislinja tai yhteiskunta- ja talouslinja. Yleislinja tarjoaa laajat mahdollisuudet opiskella ja painottaa eri oppiainekokonaisuuksia. Yhteiskunta- ja talouslinjan opinnot antavat hyvät lähtökohdat kaupallisen ja yhteiskunnallisen alan sekä oikeustieteen jatko-opintoihin.

HAKU AIKUISLUKIOON

Jatka opintojasi, suorita lukio alusta asti tai jatka kesken jäänyt ylioppilastutkinto loppuun! Tai opiskele vaikka joku kieli omaksi iloksesi. Tarjoamme myös aikuisten perusopetusta sekä lukioon valmistavaa koulutusta (LUVA) maahanmuuttajille. Kesällä järjestämme kesälukion. Ja tiesithän, että voit aloittaa milloin vain!