Seniorit

Lahden yhteiskoulun seniorit ry.

Lahden yhteiskoulun entisillä opiskelijoilla on oma yhdistys, Lahden yhteiskoulun seniorit ry. Yhdistys vaalii koulun perinteitä ja toimii koulun ja sen entisten opiskelijoiden yhdyssiteenä sekä tarjoaa kanavan senioreiden väliselle yhteydenpidolle. Yhdistys järjestää Lyk-päivän vuosittain marraskuussa. Päivän ohjelmaan kuuluu tilaisuuksia oppilaille ja Vuoden Lykkiläisen julkistaminen. Kevään ylioppilasjuhlissa yhdistys jakaa kaksi seniorien stipendiä, toinen päivälukion ja toinen aikuislukion ylioppilaalle. Valkolakkiseniorit viiden vuosikymmenen takaa esittävät juhlassa riemuylioppilaiden tervehdyksen uusille ylioppilaille.

Senioriyhdistyksen toiminnasta tiedotetaan näillä verkkosivuilla, sähköpostitse ja kirjeitse niille jäsenille, joilla ei ole sähköpostia.

Lahden yhteiskoulun seniorit ry. Yhdistykseen liittymisen lyhyt oppimäärä. Askel 1. Valitse jäsenyytesi. Vaihtoehto a) vuosimaksu 15 € tai vaihtoehto b ) ainaisjäsenyys 100 €. Askel 2. Maksa jäsenyys tilille FI65 1085 3000 3115 55. Askel 3. Lähetä yhteystietosi Aunelle (aune.kirjola(at)gmail.com), niin pääse mukaan tiedonkulkuun. Askel 4. Nyt olet Lahden yhteiskoulun seniori!
Jäsenyys

Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki jäsenmaksunsa maksaneet Lahden yhteiskoulun ja sen aikuislukion entiset opiskelijat sekä entiset ja nykyiset opettajat.

Jäseneksi liitytään maksamalla joko vuosijäsenmaksu 15 € tai ainaisjäsenmaksu 100 € tilille (Nordea) FI65 1085 3000 3115 55, NDEAFIHH.

Yhteydenpitoa varten tarvittavat tiedot tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille, Aune Kirjolalle, aune.kirjola[at]gmail.com tai osoitteeseen Kirkkokatu 2, 15110 Lahti.

Jäseneksi voi liittyä myös täyttämällä jäsenlomakkeen (pdf). Tulostettu lomake postitetaan Aune Kirjolalle.