Ajankohtaista

Tule mukaan seniorien toimintaan!

Hyvä Lahden yhteiskoulun Seniori!

Olemme hienoa joukkoa.  Olemme saaneet mahdollisuuden käydä koulumme perinteikkäässä ja opetukseltaan ja arvoiltaan korkeatasoisessa Lahden yhteiskoulussa.  Olemme liittyneet  koulun senioriyhdistykseen näiden muistojemme vaalimiseksi ja eteenpäin viemiseksi.

Seniorien toiminta tätä nykyä on kahdenlaista:

Keväisin jaamme stipendit, jotka luovutetaan saajille kevätjuhlassa.  Stipendien saajien valinnassa luotamme täysin opettajien harkintaan.  Tässä meillä on lähinnä antajan ilo.

Kevään kokouksessa valitsemme myös vuosittain Vuoden Lykkiläisen, joka on joku entinen oppilas, jolla on ollut mielenkiintoinen ura ja elämänkulku, ja jonka kokemuksista nuorempi, vielä koulua käyvä sukupolvi voisi hyötyä.  Viime vuosien lykkiläisiä ovat olleet mm. Axel Weinreich, Milla Bruneau, Ripsa Koskinen-Papunen, Topi Paananen, Marina Erhola ja viimeksi Yuki Abe.

Syksyllä, yleensä marraskuun toisena keskiviikkona koulussa vietetään Yhteiskoulun Päivää, jolloin Seniorit järjestävät koululla oppilaille tilaisuuden, jossa haastatellaan tätä Vuoden Lykkiläistä. Nämä tilaisuudet ovat olleet ymmärtääkseni oppilaille mieluisia ja mielenkiintoisia.

Me nykyiset hallituksen jäsenet toivoisimme kovasti, että myös meitä nuoremmat Seniorit voisivat osallistua toimintaamme (joka, kuten edellä käy ilmi, vie varsin vähän aikaa, mutta antaa sitäkin enemmän).  Meitä nuoremmilla olisi ehkä myös uusia ideoita.  Erityisesti Yhteiskoulun Päivän tilaisuus on hieno mahdollisuus antaa nuorille vaikutteita ja pohdittavaa.

Vain vähän ajankäyttöä, paljon iloa!  Tule mukaan toimintaan!

Hallitus

Siirry Lahden yhteiskoulun seniorien sivulle 

Siirry etusivulle

Lahden yhteiskoulun seniorit ry. Yhsitykseen liittymisen lyhyt oppimäärä. Askel 1. Valitse jäsenyytesi. Vaihtoehto a) vuosimaksu 15 € tai vaihtoehto b ) ainaisjäsenyys 100 €. Askel 2. Maksa jäsenyys tilille FI65 1085 3000 3115 55. Askel 3. Lähetä yhteystietosi Aunelle (aune.kirjola(at)gmail.com), niin pääse mukaan tiedonkulkuun. Askel 4. Nyt olet Lahden yhteiskoulun seniori!