Ajankohtaista

Yhteiskoulun päivää vietetään 8.11.2023

Koulumme omaa juhlapäivää vietetään keskiviikkona 8.11.2023. Päivän ohjelmasta vastaa Lahden yhteiskoulun seniorit ry. Ohjelmaan kuuluu haastattelutilaisuus juhlasalissa, johon peruskoulun oppilaat osallistuvat kello 12 ja lukiolaiset kello 13. Senioriyhdistyksen tilaisuudessa julkistetaan Vuoden lykkiläinen 2023. Vuoden lykkiläinen on järjestyksessään jo 17. kyseisen tunnustuksen saava henkilö. Vuoden lykkiläisen urasta voi lukea tarkemmin Seniorin Riento -lehdestä (pdf).

Juhlapäivän kunniaksi myös kouluravintola Ellissä on tarjolla juhlavampi lounas ja jälkiruokakahvi. Samana päivänä juhlistetaan myös 60-vuotiasta Lahden yhteiskoulun aikuislukiota.

Yhteiskoulun päivän iltana Lahden konservatorion Felix Krohn –salissa järjestetään LYK & Concis go Classic –konsertti, jossa esiintyvät Konservatoriossa opiskelevat koulumme nuoret. Konsertti alkaa kello 18. Konserttiin on vapaa pääsy.

Lahden yhteiskoulun seniorit ry. vaalii koulun perinteitä ja toimii koulun ja sen entisten opiskelijoiden yhdyssiteenä sekä tarjoaa kanavan senioreiden väliselle yhteydenpidolle. Seniorit järjestävät Yhteiskoulun päivän vuosittain.

Tutustu tarkemmin Lahden yhteiskoulun senioreihin koulun verkkosivuilla.

Palaa etusivulle.