Ajankohtaista

Seniorin Riento -lehti on ilmestynyt!

Seniorin Riento on Lahden yhteiskoulun senioreiden oma lehti

Seniorin Riento -lehden uusin numero on järjestyksessään jo 13, ensimmäinen senioriyhdistyksen lehti julkaistiin vuonna 2011.

Käy lukemassa uudesta Seniorin Riennosta senioriyhdistyksen kuulumisia ja Vuoden lykkiläisen, asianajaja, varatuomari Paula Kurki-Suonion koulupolku- ja uratarina. Lehdessä on myös tervehdys riemuylioppilailta, jotka juhlistivat valmistumisensa 50. vuosipäivää kevään 2023 ylioppilasjuhlassa.

Riennosta löytyy myös Senioriyhdistyksen jäseneksi liittymisen lyhyt oppimäärä, jolla yhdistys kutsuu Yhteiskoulussa opiskelleita mukaan toimintaansa. Puheenjohtaja Marja-Liisa Starckjohann sen sanoi: Jäsenyys ei vaadi paljon, mutta antaa iloa sitäkin enemmän! Antoisia lukuhetkiä Seniorin Riennon parissa ja tervetuloa mukaan Lahden yhteiskoulun senioriyhdistykseen!

Lue uusin Lahden yhteiskoulun senioriyhdistyksen lehti: Seniorin Riento 13/ 2023 (pdf)

Aiempina vuosina ilmestyneitä Seniorin Rientojen sähköisiä versioita esillä Lahden yhteiskoulun Senioreiden omalla sivulla www.lyk.fi/seniorit 

Siirry Senioreiden sivulle 

Siirry etusivulle