Ajankohtaista

Nyt voit pelastaa ruokaa kouluravintola Ellistä!

Nyt voit pelastaa ruokaa kouluravintola Ellistä!

Lahden yhteiskoulun kouluravintola Elli on nyt mukana ResQ -palvelussa. Palvelun ideana on tarjota kuluttajille ravintoloiden ylijäämäruokaa helposti ja edullisesti mobiililaitteella tai webin kautta.

Kouluravintolapäällikkö Sami Multanen kertoo: “Meillä on tarjolla kouluravintolan ylijäämäruokaa ResQ –  palvelun kautta. Tavoitteemme on toki valmistaa ruokaa sen verran mitä syödään, mutta se ei aina täysin toteudu. Nyt kaikkien on mahdollista ostaa ruokaa ResQ – palvelun kautta mukaan vietäväksi. Osta itsellesi, tai vie vaikka kotiin perheellesi valmis ruoka. Pelasta sinä oma ruoka-annoksesi ja pienennä hiilijalanjälkeä!”

Palvelun käyttö on helppoa; lataa sovellus älylaitteeseesi tai käytä palvelua webin kautta, tee tilaus ja nouda valmiiksi pakattu annos kouluravintolasta. Ravintola Ellin viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät täältä.

Mikäli ResQ – palvelu ei ole vielä entuudestaan tuttu, voit tutustua siihen oheisen linkin kautta:

https://resq-club.com/fi/

Lisätietoja saa myös kouluravintola Ellin henkilökunnalta, p. 044 4885 520