Ajankohtaista

Opiskelupaikan vastaanottaminen Lahden yhteiskoulun lukiossa

Lukioon hyväksyttyjen nimet ovat Lahden yhteiskoulun verkkosivuilla www.lyk.fi aikaisintaan torstaina 11.6.2020 klo 8.00. Lukioon hyväksyttyjen tulee ottaa lukiopaikka vastaan sähköisesti Opintopolku-järjestelmässä. Toivomme, että opiskelupaikan vastaanottoilmoitus tehtäisiin mahdollisimman pian tulosten saapumisen jälkeen. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 25.6.2020. Mikäli et ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita siitä koulun toimistoon (03) 876 900. Toimisto on avoinna arkisin klo 8–15. Toimisto on lomalla 3.–21.7.

Sähköinen materiaali lukion aloittaville opiskelijoille

Kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan, lähetämme sinulle lukioon orientoivan materiaalipaketin siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet Opintopolkuun kevään yhteishakua tehdessäsi ilmoittanut. Seuraa siis sähköpostiasi!

Lukuvuoden aloitus

Lahden yhteiskoulun 125. lukuvuosi alkaa torstaina 6.8.2020.  Lukion aloittavat opiskelijat tulevat kouluun klo 9.00.

Tutorien Facebook-live ja tutor-päivystys

Opiskelijatutorit järjestävät Facebook-liven maanantaina 15.6. klo 12–13, jossa uusilla opiskelijoilla on mahdollisuus tavata tutoreita, kuulla infoa lukion aloituksesta ja esittää kysymyksiä. Linjoilla on tutorien lisäksi koulun henkilökuntaa. Tapahtuma on Lahden yhteiskoulun Facebook-sivuilla osoitteessa  https://www.facebook.com/lahdenyhteiskoulu

Facebook-tapahtuman lisäksi tutorit päivystävät koululla tiistaina ja keskiviikkona 4.–5.8. klo 10–14.