Ajankohtaista

Huoltajien Eepos-tunnukset aktivoidaan käyttöön viikon 33 aikana

Koululla tiedossa oleviin huoltajien sähköpostiosoitteisiin lähetetään erillinen kutsulinkki, jonka kautta huoltaja asettaa itse salasanansa ja näin Eepos-tunnus tulee käyttöön. Kutsulinkki on voimassa 14 päivää. Kutsu voidaan lähettää tarvittaessa uudelleen.

Mikäli huoltajan sähköpostiosoitetta ei ole koululla tiedossa tai osoite on väärä, tulee huoltajan ilmoittaa sähköpostiosoitteensa koulun toimistoon. Jos huoltaja ei ole saanut aktivointilinkkiä sähköpostiinsa viikon 33 aikana, tulee huoltajan ottaa yhteys koulun toimistoon.

Mikäli tunnuksen aktivointi sähköpostitse ei onnistu, lähetetään huoltajalle erillinen Eepos-tunnukset sisältävä kirje.

Huoltaja voi myös tiedustella tunnuksia koulun toimistosta, mikäli yllä olevien toimenpiteiden kautta pääsyä Eepokseen ei saada toimimaan.

Kun tunnus on voimassa, miten kirjaudun?

Eepokseen kirjaudutaan internet-selaimella osoitteessa https://lyk.eepos.fi . Linkki Eepokseen löytyy myös koulun verkkosivuilta. Eeposta voi käyttää millä tahansa laitteella. Alkuvuodesta 2022 käyttöön tulee myös erillinen Eepos-älypuhelinsovellus, joka on ladattavissa yleisimmille älypuhelimille.

Oheisesta linkistä löytyy Eepoksen käyttäjän ohje: https://bit.ly/eeposohje

Eeposta kehitetään lukuvuoden aikana

Osa Eepoksen toiminnoista ei ole käytössä heti lukuvuoden alussa. Tärkeimmät toiminnot, kuten huollettavan opintojen edistymisen seuranta, tiedottaminen sekä viestintä kodin ja koulun välillä toimivat jo. Uusia ominaisuuksia tuodaan järjestelmään lukuvuoden aikana.