Ajankohtaista

9. luokkien vanhempainilta 5.9.2022

Tervetuloa vanhempainiltaan!

Yhdeksäsluokkalaisten viimeinen peruskouluvuosi on käynnistynyt ja haku toisen asteen koulutukseen on ensi keväänä edessä. Sekä lukiokoulutukseen että suurimpaan osaan ammatillista koulutusta haetaan valtakunnallisen yhteishaun kautta. Yhteishausta tiedotetaan oppilaille koulussa, mutta varsinainen haku tehdään itsenäisesti verkossa opotuntien aikana. Vastuu yhteishakuun osallistumisesta on oppilaalla ja hänen huoltajillaan.

Asian tärkeyden vuoksi järjestämme peruskoulun 9. luokan vanhemmille lukuvuoden aikana aiheesta kaksi erisisältöistä vanhempainiltaa: Ensimmäinen näin kouluvuoden alussa maanantaina 5. syyskuuta klo 18.00 ja toinen ennen yhteishaun alkua maanantaina 30. tammikuuta 2023.

Vanhempainiltaan voi osallistua joko paikan päällä tai seuraamalla suoraa lähetystä.

Vanhempainillan voi katsoa jälkikäteen tallenteena

Vanhempainillan tallenne: Lahden yhteiskoulun 9. luokkien vanhempainilta 5.9.2022 (linkki vie koulun verkkosivujen ulkopuolelle).

Siirry takaisin etusivulle

 

 

Siipi-koulurakennuksen profiili Lahdenkadulta kesällä.