Ajankohtaista

LYKin välkkäliikkapäivä ja Munkkirinkilä

Lahden yhteiskoulussa on välkkäliikkapäivä ja Munkkirinkilä-tapahtuma perjantaina 28.4.2023.  Lisäksi kouluravintola Ellissä on tarjolla juhlava vappulounas ja lukion opiskelijakunnan hallitus järjestää Pukeudu nimen alkukirjaimen mukaan -teemapäivän.

Välituntiliikuntapäivän ja Munkkirinkilän tapahtumat valtaavat koulun pihan Kirkkokadulla ja samalla koululla vietetään myös autotonta päivää.

Välkkäliikkapäivä liikuttaa

Välkkäliikkapäivässä on toiminnallisia rasteja, joille kuudes- ja seitsemäsluokkalaiset osallistuvat ohjatusti 1. ja 2. tunneilla. Muiden luokkien oppilaat ja lukiolaiset voivat osallistua välituntiliikunnan pisteille välituntien aikana. Välituntiliikuntapäivän rasteilla on mukana myös tukioppilaita.

Kuudes- ja seitsemäsluokkalaiset osallistuvat välkkäliikkapäivään opettajan johdolla luokkakohtaisen aikataulun mukaan:

1. tunti, kello 8.00–9.15
6A, 6B, 6C, 6D, 6E, 6kuva2, 6musa2, 7luma1, 7luma2, 7musa1 ja 7musa2

2.tunti, kello 9.30–10.50
6kuva1, 6musa1, 7A, 7B, 7C, 7D, 7E, 7F, 7kuva1 ja 7kuva2

Munkkirinkilä-tapahtumassa herkutellaan ja kisaillaan

Välkkäliikuntapäivän jälkeen päivä jatkuu vapputunnelmissa Munkkirinkilä-tapahtumassa. Munkkirinkilä-tapahtumassa oppilaat ja opiskelijat saavat vappuherkkuja koulun pihalta opettajan ohjeistamana aikana. Samalla koulun pihalla on kisoja, joihin kaikki saavat osallistua. Parhaat palkitaan koulun vanhempainyhdistyksen lahjoittamilla leffalipuilla.

Palaa etusivulle

 

 

 

 

Peruskoulun oppilaat vetävät henkilöautoa köydellä makeä ylös välkkäliikkapäivässä.

Aiempina vuosina välkkäliikkapäivän ohjelmaan on kuulunut esimerkiksi auton vetoa.