Ajankohtaista

Lukiopaikan vastaanottaminen LYK:n lukiossa

Valintojen julkistaminen

Lahden yhteiskoulun lukioon valittujen yleislinjan ja yhteiskunta‐ ja talouslinjan opiskelijoiden nimet tulevat nähtäville Lahden yhteiskoulun verkkosivuille www.lyk.fi aikaisintaan torstaina 15.6.2023 kello 8.00. Verkkosivuilla julkaistaan vain nimen julkaisuun luvan antaneiden opiskelijoiden nimet.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Lahden yhteiskouluun hyväksytyn opiskelijan on otettava opiskelupaikka vastaan sähköisesti Oma Opintopolku-järjestelmässä viimeistään torstaina 29.6.2023. Mikäli et ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita siitä koulun toimistoon (03) 876 900 mahdollisimman pian. Toimisto on avoinna kesäkuussa arkisin klo 8–15.00, juhannusviikolla toimisto on suljettu perjantaina 23.6.2023. Varasijojen voimassaolo päättyy 18.8.2023.

Opiskelupaikan hyväksymisen jälkeen valituille lähetetään lukio-opintojen alkuun orientoiva materiaalipaketti sähköpostitse.

Uusien opiskelijoiden reputus-tapahtuma ma–ti 7.–8.8.

Lukion aloitus sujuu kevyemmin, kun ennen lukuvuoden alkua voi tehdä 1. jakson lukujärjestyksen ja saa koulun läppärin. Reputus maanantaina 7.8. ja tiistaina 8.8. kello 9–14 vanhan koulurakennuksen eli Museon alakerrassa. Tutorit ovat paikalla vastaamassa lukion aloitusta koskeviin kysymyksiin klo 9–14.

128. lukuvuoden aloitus

128. lukuvuosi Lahden yhteiskoulun lukiossa käynnistyy keskiviikkona 9.8. Uudet lukiolaiset kokoontuvat jo klo 9 uuden koulurakennuksen juhlasalissa.

Työjärjestyksen mukainen opetus alkaa torstaina 10.8.2023.

Koulurakennus Museon sisäpihan ovet aurinkoisena kesäpäivänä.