Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun 128. lukuvuoden aloitus

Lahden yhteiskoulun 128. lukuvuosi alkaa keskiviikkona 9.8.2023.

  • Lukion aloittavat uudet opiskelijat tulevat kouluun jo klo 9, kokoontuminen Juhlasalissa.
  • Peruskoulun kuudennen ja uudet seitsemännen luokan oppilaat kokoontuvat koulun pihalle klo 9.45, jossa luokanvalvojat ja opot ovat oppilaita vastassa.
  • Lukuvuosi aloitetaan perinteisesti avajaisjumalanpalveluksella Ristinkirkossa, jonne  vanhat yhtäriläiset tulevat suoraan klo 10. Oppilaille jotka eivät osallistu avajaisjumalanpalvelukseen järjestetään vaihtoehtoinen tilaisuus Juhlasalissa klo 10.

Avajaisjumalanpalveluksen tai vaihtoehtoisen tilaisuuden jälkeen päivää jatketaan luokanvalvojan ja ryhmänohjaajan johdolla kotiluokissa. Katso uudet kotiluokat lukuvuodelle 2023–2024 (pdf). Kotiluokkiin on tullut muutoksia kesän aikana.

Koulupäivään kuuluu myös koululounas kouluravintola Ellissä tai Pikku-Ellissä Kansakoululla.

Työjärjestyksen mukainen opetus alkaa torstaina 10.8.2023, paitsi kuudesluokkalaisilla ja 7luma-luokkalaisilla, jotka suorittavat Lyk-passia 10.–11.8.2023.  Kuudesluokkalaisilla ja 7luma-luokilla työjärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina 14.8.2023.

Hyvää alkavaa 128. lukuvuotta ja tervetuloa kouluun!