Ajankohtaista

9. luokkien vanhempainilta 4.9.2023

Tervetuloa vanhempainiltaan!

Yhdeksäsluokkalaisten viimeinen peruskouluvuosi on käynnistynyt ja haku toisen asteen koulutukseen on ensi keväänä edessä. Sekä lukiokoulutukseen että suurimpaan osaan ammatillisista koulutuksista haetaan valtakunnallisen yhteishaun kautta. Yhteishausta tiedotetaan oppilaille koulussa ja yhteishaku tehdään sähköisesti opotunneilla.

Asian tärkeyden vuoksi järjestämme peruskoulun 9. luokan vanhemmille lukuvuoden aikana aiheesta kaksi erisisältöistä vanhempainiltaa. Ensimmäinen näin kouluvuoden alussa maanantaina 4. syyskuuta klo 18.00 Lahden yhteiskoulun juhlasalissa ja toinen ennen yhteishaun alkua maanantaina 29. tammikuuta 2024.

Vanhempainillan ohjelmasta vastaavat peruskoulun oppilaanohjaajat.

Ilmoittautuminen

Kutsu syyskuun vanhempainiltaan on lähetetty huoltajille Eepoksen kautta. Pyydämme ilmoittautumaan vanhempainiltaan viimeistään sunnuntaina 3.9.2023.

Vanhempainiltaan saapuminen

Pyydämme huomioimaan, että vanhempainillan aikana ei ole mahdollista pysäköidä koulun pihalla aikuislukion opetuksen vuoksi.

Siirry takaisin etusivulle

Siirry peruskoulun sivulle

 

 

Siipi-koulurakennuksen profiili Lahdenkadulta kesällä.