Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun aikuislukio 60-vuotta

Lahden yhteiskoulun aikuislukio täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Aikuislukio juhlii pyöreitä vuosia juhlaseminaarilla, joka järjestetään keskiviikkona 8.11.2023.  Aikuislukioväkeä ja aikuislukion yhteistyökumppaneita kokoontuu tutustumaan aikuislukion koulutuksiin ja näyttelyihin, jonka jälkeen juhlavieraat seuraavat vuoden lykkiläisen haastattelutilaisuutta juhlasalissa. Vuoden lykkiläisen valinnasta vastaa Lahden yhteiskoulun seniorit ry.

Juhlakahvitukseen ja tervehdysten vastaanoton jälkeen alkaa juhlaseminaari, jossa juhlapuhujana on vuonna 1973 aikuislukiosta ylioppilaaksi valmistunut Hannu Taunula. Aikuislukion rehtori Riitta Yrjänä aloittaa seminaarin puhumalla aikuisten lukiokoulutuksesta tänään ja tulevaisuudessa sekä kertoo aikuislukioiden saavutettavuuden ja laadun kehittämishankkeesta. Seminaarin muita aiheita ovat tekoälyn hyödyntäminen opetuksessa, puhujana Toni Tran ja kielellisen tuen mallit, joista kertovat Ulla Pajanen ja Katriina Rapatti. Vierailevat puhujat saapuvat Eiran aikuislukiosta.

Juhlaseminaarin jälkeen vieraat osallistuvat illalliselle kouluravintola Ellissä. Illallisen musiikkiesityksistä vastaavat Lahden yhteiskoulun oppilaat.

Toivotamme aikuislukion juhlavieraat tervetulleiksi nuorekkaan kuusikymppisen juhlaan!

Palaa etusivulle.