Ajankohtaista

Lahden yhteiskoulun perinteiset joulumyyjäiset 3.12.2023

Vanhempainyhdistys järjestää Lahden yhteiskoulun perinteiset joulumyyjäiset koulun ruokalassa ensimmäisenä adventtisunnuntaina 3.12.2023 klo 10-13. Myyjäisten tuotto käytetään kokonaisuudessaan oppilaiden hyväksi.

Myynnissä on esimerkiksi käsitöitä, arpoja ja jouluisia leivonnaisia. Avoinna on myös kahvila, jossa on myynnissä tuoreita koulun uunissa paistettuja joulutorttuja ja suolaisia leivonnaisia. Lisäksi musaluokkalaiset esittävät joululauluja.

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin jouluiseen tunnelmaan!

Siirry etusivulle

Siirry vanhempainyhdistyksen sivulle

Lahden yhteiskoulun joulumyyjäiset sunnuntaina 3.12.2023 klo 10–13. Kirkkokatu 2, Lahti, koulun ruokala. Herkkukahvila, jouluisia herkkuja ja tuotteita, musiikkiluokka esiintyy, arpajaiset. Tervetuloa! Joulumyyjäiset järjestää Lahden yhteiskoulun vanhempainyhdistys.