Ajankohtaista

Lukion työelämäpäivä 22.1.2024

Lukion 2. vuosiluokan opiskelijoille suunnattuna lukion työelämäpäivä järjestetään maanantaina 22.1.2024.  Työelämäpäivässä opiskelijat pääsevät tutustumaan työelämään käytännön kautta. Työelämäpäivän ohjelma alkaa kello 9 ja päättyy kello 14.15 /14.45 mennessä.

Työelämäpäivän ohjelman aloittaa Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasaman puheenvuoro juhlasalissa. Aloituspuheenvuoron jälkeen koululle kutsutut asiantuntijavieraat kertovat opiskelijoille omista koulutus- ja uravalinnoistaan sekä työstään ammattiesittelyiden työpajoissa aamupäivän aikana. Työelämää edustamassa on asiantuntijoita eri aloilta ja ammateista, kuten apulaisylilääkäri, biologi, it-freelancer, hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintajohtaja ja elektroniikkasuunnittelija. Opiskelijat pääsevät tutustumaan kahteen eri ammattiesittelyyn oman kiinnostuksensa mukaan.

Lounaan jälkeen opiskelijat lähtevät yritysvierailuille paikallisiin yrityksiin. Opiskelijat ovat toivottaneet tervetulleiksi Päijät-Sote ja Päijät-Hämeen keskussairaala, Sandvik Group Oy, Lahti, UPM, Päijät-Hämeen liitto ja Osuuspankki.

Palaa etusivulle

Vanha koulurakennus Museo aurinkoisen talvipäivänä.