Ajankohtaista

Hae Lahden yhteiskoulun lukioon kevään 2024 yhteishaussa

Hae Lahden yhteiskoulun lukioon kevään 2024 yhteishaussa

Yhteishaku lukiokoulutukseen 20.2.–19.3.2024 klo 15.

Lahden yhteiskoulun lukioon haetaan sähköisesti kevään yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi . Valittavanasi on yleislinja tai yhteiskunta- ja talouslinja. Hakemukset tulee jättää hakujärjestelmään viimeistään viimeisenä hakupäivänä klo 15 mennessä. Ennen hakuajan päättymistä tulee myös täyttää lukion opintosuunnitelmakortti ja palauttaa se omalle opinto-ohjaajalle. Opintosuunnitelman saat omalta opinto-ohjaajalta tai voit tulostaa kortin lukion hakusivulta www.lyk.fi/lukioon .

Lisätietoja

Lisätietoja lukiostamme löydät lukion hakusivulta www.lyk.fi/lukioon . Voit myös tutustua kouluumme seuraamalla sosiaalisen median tilejä Instagramissa tai Facebookissa tai katsomalla oheisen lukiomme esittelyvideon.

Lahden yhteiskoulun lukion esittelyvideo