Ajankohtaista

Munkkirinkilä 2024

Lahden yhteiskoulussa on opiskeluhuollon ja tukioppilaiden järjestämä vapun Munkkirinkilä-tapahtuma ja välituntiliikuntapäivä tiistaina 30.4.2024. Vappuaattona kouluravintola Ellissä on tarjolla perinteinen vappulounas. Koko koulun Hassut hatut -teemapäivä kannustaa hulluttelemaan mielikuvituksellisilla hatuilla.

Munkkirinkilä-tapahtumassa oppilaat ja opiskelijat saavat vappuherkkuja koulun pihalta opettajan ohjeistamana aikana. Samalla koulun pihalla on tukioppilaiden toiminnallisia rasteja, joihin kaikki saavat osallistua. Välituntiliikuntapäivän ja Munkkirinkilän tapahtumat valtaavat koulun pihan Kirkkokadulla ja samalla koululla vietetään myös autotonta päivää.

Palaa etusivulle

 

 

 

 

Hymyilevä tyttö, joka kurkistaa kahden puoliksi syödyn munkkirinkilän välistä.