Ajankohtaista

Uusien oppilaiden tutustumispäivät

Lahden yhteiskoulun peruskoulussa ensi syksynä aloittaville uusille oppilaille järjestetään tutustumispäivät tiistaina 7.5. klo 13–15 ja keskiviikkona 15.5. klo 9.30–11.  Tutustumistilaisuudet aloitetaan koulun juhlasalissa. Tutustumispäivässä tulevat yhteiskoululaiset pääsevät tutustumaan koulun tiloihin ja väkeen sekä tapaavat oman luokan tukioppilaat.

Tiistaina 7.5.  klo 13–15 tutustumaan tulevat uudet painotettujen luokkien oppilaat eli oppilaat, jotka aloittavat kuvataide- tai musiikkiluokalla tai matemaattis-luonnontiede (LUMA) painotteisella luokalla.

Keskiviikkona 15.5.klo 9.30–11  tutustumaan tulevat uudet lähikoulualueen oppilaat Möysän koulusta.

Tervetuloa!

Palaa etusivulle

Tukioppilas tekee sydänaiheisen kasvomaalauksen peruskoulun oppilaalle koulun pihalla.