Ajankohtaista

Lukion HYVÄ!-päivä 30.5.2024

Lahden yhteiskoulun lukion HYVÄ!-päivä on torstaina 30.5.2024, jolloin koko lukion yhteistä päivää vietetään Kisapuistossa. Lukion HYVÄ!-päivä korvaa aiemman oman ryhmän päivän.

HYVÄ!-päivä aloitetaan ryhmänohjaustunnilla kotiluokissa klo 9. Ryhmänohjaustunnilla käydään läpi päättyvän lukuvuoden viimeiset tiedotettavat asiat ja tehdään seuraavan lukuvuoden 1. ja 2. jaksojen opintojaksojen ilmoittautumiset. Kun ilmoittautumiset on tehty, ryhmä siirtyy Kisapuiston pesäpallokentälle.

HYVÄ!-päivän ohjelma Kisapuistossa alkaa klo 10. Kisapuistossa pelataan pesäpalloa, paistetaan muurinpohjalettuja ja syödään kouluravintola Ellin maukkaita hodareita. Lopuksi pelataan opiskelijat vastaan opettajat kuplafutispeli Kisapuiston stadionilla. Kuplafutis-peliin valitaan jokaisesta ryhmästä kaksi edustajaa opiskelijoiden joukkueeseen. Kuplafutispelit alkavat klo 12 ja koulupäivä päättyy klo 13 pelien päätyttyä.

HYVÄ!-päivään pukeudutaan oman ryhmän väriin, joka on ollut myös Pajulahdessa syksyllä 2023 tai 2022. Mukaan tarvitsee myös oman vesipullon, aurinkorasvaa, päähineen tai huivin ja paljon iloista mieltä!

Iloista lukion HYVÄ!-päivää!

Palaa etusivulle.

Kaksi hymyilevää tyttöä. Taustalla järvimaisema.