Ajankohtaista

Ylioppilasjuhla 1.6.2024

Lahden yhteiskoulun lukion uusia ylioppilaita juhlitaan kevään ylioppilasjuhlassa lauantaina 1.6. kello 9.30 alkaen juhlasalissa. Pyydämme, että ylioppilaat ja muut juhlavieraat tulevat paikalle ajoissa, viimeistään kello 9.20. Salitilaisuus päättyy noin kello 11.20. Juhlasaliin mahtuu istumaan muutama lähiomainen yhtä ylioppilasta kohden. Lisäksi juhlaan osallistuvat vuoden 1974 ylioppilaat, eli riemuylioppilaat ja vuoden 1964 yli-riemuylioppilaita.

Lukion ykköset ja kakkoset ovat tervetulleita juhlaan, mutta opiskelijat voivat halutessaan seurata juhlaa myös striimin kautta. Myös muut sukulaiset ja ystävät voivat seurata Lahden yhteiskoulun ylioppilasjuhlaa laadukkaan striimin kautta kotikatsomoista.

Linkki Lahden yhteiskoulun ylioppilasjuhlan striimiin:  Lahden yhteiskoulun ylioppilasjuhlastriimi 1.6.2024 (linkki johtaa koulun sivujen ulkopuolelle)

Salitilaisuus ja juhlastriimi päättyvät noin kello 11.20, jonka jälkeen otetaan uusien ylioppilaiden yhteiskuva koulun pihalla. Yhteiskuvan jälkeen ylioppilaat käyvät jättämässä kukkatervehdykset Ristinkirkon sankarihaudoille kello 12. Kulkue koulun pihalta lähtee kello 11.45. Yhteisen ohjelman kesto sankarihaudoilla on noin puoli tuntia.

Juhlapäivänä koulun piha-alue on varattu henkilökunnan ajoneuvoille sekä vastaanottamaan juhlaväkeä, joten muille autoille ei valitettavasti ole tarjolla paikoitustilaa. Maksuttomia kiekkopysäköinti-alueita löytyy rajallisesti muun muassa Kisapuistoa vastapäätä, Kolkan- ja Sammonkadun varsilta sekä maksullisia paikkoja Toriparkista, Kartanoparkista ja koulun ympäristön kaduilta.

Lämpimät onnittelut uusille ylioppilaille ja tervetuloa ylioppilasjuhlaan!